Investeringsteam

Het investeringsteam van het LEF bestaat uit acht personen. De directie bestaat uit de volgende personen:

Theo Hendriks

Theo Hendriks (1963), algemeen directeur, is bedrijfseconoom, heeft gestudeerd aan de UvA en heeft 20 jaar kapitaalmarkt ervaring bij o.a. Citibank, Rabobank en Toronto Dominion Bank. Theo heeft een leidinggevende positie. Zijn focus ligt op portefeuille management en het optimaliseren van financiële investeringsstructuren.

Philip Tan

Philip Tan (1973), juridisch directeur, is jurist, heeft gestudeerd aan de VU te Amsterdam en heeft bijna negen jaar als advocaat bij Stibbe gewerkt op bank en effectenrecht, M&A en energie. Twee jaar bij Brabers te Den Haag in public affairs. Zijn focus ligt op duurzaam, structurering van doorwrochte solide en afgewogen investeringsstructuren, juridische en fiscale optimalisatie en fondsbeheer.

Jan-Willem König

Jan-Willem König (1978), commercieel directeur, is bedrijfseconoom, heeft gestudeerd aan de Erasmus universiteit te Rotterdam en heeft ervaring in corporate finance, fiscale en financiële structurering, M&A, projectfinanciering, projectbeheer en participatiebeheer in de sector duurzame energie. Zijn focus ligt op het ondersteunen van de projectontwikkelaar opdat hun duurzame investeringen gerealiseerd worden en het fondsbeheer.

 

Beheerder

Het beheer van het Limburgs Energie Fonds is gegund aan Finquiddity Vermogensbeheer BV.

Finquiddity Vermogensbeheer maakt onderdeel uit van de Finquiddity groep en richt zich op vermogensbeheer voor duurzame energiefondsen, innovatiefondsen en grondfondsen. De Finquiddity groep biedt innovatieve investering- en financieringsmogelijkheden. Voor duurzame projecten met Groenvermogen en voor grondposities met Grondvermogen en Grondrente.