Investeringsteam

Het team van LEF bestaat uit:

null

Theo Hendriks

directeur

Theo Hendriks (1963), directeur, is bedrijfseconoom, heeft gestudeerd aan de UvA en heeft 20 jaar kapitaalmarkt ervaring bij o.a. Citibank, Rabobank en Toronto Dominion Bank. Zijn focus ligt op portefeuille management en het optimaliseren van financiële investeringsstructuren.

null

Philip Tan

juridisch directeur

Philip Tan (1973), juridisch directeur, is jurist, heeft gestudeerd aan de VU te Amsterdam en heeft bijna negen jaar als advocaat bij Stibbe gewerkt op bank en effectenrecht, M&A en energie. Twee jaar bij Brabers te Den Haag in public affairs. Zijn focus ligt op duurzaam, structurering van doorwrochte solide en afgewogen investeringsstructuren, juridische en fiscale optimalisatie en fondsbeheer.

null

Jan-Willem König

commercieel directeur

Jan-Willem König (1978), commercieel directeur, is bedrijfseconoom, heeft gestudeerd aan de Erasmus universiteit te Rotterdam en heeft ervaring in corporate finance, fiscale en financiële structurering, M&A, projectfinanciering, projectbeheer en participatiebeheer in de sector duurzame energie. Zijn focus ligt op het ondersteunen van de projectontwikkelaar opdat hun duurzame investeringen gerealiseerd worden en het fondsbeheer.

null

Lieke Knaapen

Investment Manager

Lieke Knaapen (1989), Investment Manager, is bedrijfseconoom en jurist, heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en Universiteit Utrecht, is begonnen als advocaat bij Houthoff en heeft ervaring opgedaan in de bancaire sector. Lieke focust zich op het beoordelen van businessplannen, het optimaliseren van investeringsstructuren en het begeleiden van ondernemers voor- en na closing, zowel vanuit de rol als financier als aandeelhouder.

null

Daan van Kassel

Investment Manager

Daan van Kassel (1986), is sinds 2017 Investment Manager. Daan heeft bedrijfskunde en financieel management gestudeerd aan de VU en UVA, en heeft ervaring opgedaan bij twee vermogensbeheerders, als Rabobank-trainee en als consultant. Daan focust op het beoordelen van financieringsaanvragen en het begeleiden van ondernemers van businessplan tot financial close.

null

Dianne Hageman

Investment Associate

Dianne Hageman (1993), is sinds 2018 Impact Investment Associate, heeft een Master Finance en een Master Accountancy behaald aan de Universiteit van Tilburg. Dianne is gestart met het Young Talent Program bij KPMG, waar ze ervaring heeft opgedaan bij de afdelingen Corporate Finance, Forensic Investigations en Audit. Haar passie: helpen van ondernemers met het behalen van hun doelen en het adviseren over strategische en financiële vraagstukken.

null

Carola Beerendonk

office manager

Beheerder

Het beheer van het Limburgs Energie Fonds is gegund aan Finquiddity Vermogensbeheer BV.

Finquiddity Vermogensbeheer maakt onderdeel uit van de Finquiddity groep en richt zich op vermogensbeheer voor duurzame energiefondsen, innovatiefondsen en grondfondsen. De Finquiddity groep biedt innovatieve investering- en financieringsmogelijkheden. Voor duurzame projecten met Groenvermogen en voor grondposities met Grondvermogen en Grondrente.